Duik in de wereld van Hymer tijdens de Hymer Xperience Days

Martine van Kuler

Wil je dolgraag de Hymer Venture S bewonderen, een proefritje maken in de nieuwe Grand Canyon S700 of meer te weten komen over de techniek die Hymer gebruikt? Kom dan eind oktober naar de Hymer Xperience Days in Valburg.

Hymer organiseerde de Xperience Days vorig jaar voor het eerst. Het bleek een succes en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Op 24 en 25 oktober zijn de deuren van Evenementenlocatie Watergoed in Valburg exclusief geopend voor genodigden van Hymer-dealers, maar op 26 en 27 oktober kan iedere kampeerder – mits van tevoren aangemeld – een kijkje komen nemen.

Proefrit on- of off the road

Hymer komt met de paradepaardjes van het merk naar de Xperience Days, waaronder de nieuwe Grand Canyon S700, de Xperience Edition, de Blackline, de Venture S, de ML-T 570 4×4 Crossover en de BMCI 680. Extra leuk: je kunt er een proefrit in maken. Nog leuker: dat kan met sommige modellen ook offroad.

Maar er is meer te beleven tijdens de Hymer Xperience Days. Zo geven medewerkers uit de fabriek presentaties over techniek die Hymer gebruikt, je kunt van gedachten wisselen met medewerkers en dealers, en er zijn fietsendragers, accessoires en kleding uit de collectie van het merk te koop.

Ook zijn er verschillende adviseurs van andere bedrijven uit de branche aanwezig. Zo vertellen medewerkers van Aveco over verzekeringen, weten die van Smits rijopleidingen alles over benodigde rijbewijzen en aanhangers, en kun je bij ACSI terecht voor informatie over campings.

Hymer Experience Days
Tijdens Hymer Experience Days zijn er ook accessoires van het merk te koop.
Hymer Experience Days
Tijdens Hymer Experience Days zijn er ook accessoires van het merk te koop.

Groot rijbewijs halen op kosten van Hymer

Verder zijn er verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Voor kampeerders die besluiten tijdens de Xperience Days een Hymer aan te schaffen, is er echt een buitenkansje. Zij mogen dan op kosten van de fabrikant hun groot rijbewijs halen.

Hymer Experience Days praktisch

Ben je enthousiast geworden en wil je de Hymer Experience Days in Valburg bezoeken op zaterdag 26 of zondag 27 oktober? Meld je dan aan via onderstaande button. Wil je een proefrit maken in een van de (bus)campers van het merk? Geef dit dan ook aan. Evenementenlocatie Watergoed in Valburg is op beide dagen geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!