LMC Style Special Edition

Alléén voor Nederland en België: LMC Style als Special Edition

Martine van Kuler

De Style is de uitgebreidste modelserie van LMC. Dankzij de grote keuze aan indelingen is het een ideale caravan voor zowel stellen als gezinnen. Speciaal voor de Nederlandse en Belgische markt brengt de Duitse fabrikant de populaire modellen 450 D en 490 K uit in een Special Edition. Volgende week op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je de speciale uitvoeringen van de LMC Style alvast bewonderen.

De LMC Style heeft in 2023 een facelift gekregen, met meubels in een lichte eikenkleur gecombineerd met saliegroen. In de Special Editions maakt de groene kleur plaats voor een moderne grijstint, maar dat is niet het enige speciale aan de uitvoeringen.

LMC Style Special Edition is zeer complete caravan

Naast een andere kleur hebben de Special Editions een uitgebreide standaarduitrusting. Zo krijg je het Style Comfort pakket t.w.v. 3305 euro erbij. Dit pakket bestaat uit onder meer tv-voorbereiding, indirecte ledverlichting, een luchtcirculatiesysteem voor gasverwarming, toegangsdeur met raam en vliegenhor, een rolbare afvalwatertank en verswatertankaanduiding.

Buiten het Style Comfort pakket zijn ook aluminium velgen, disselafdekking, vloerverwarming, premium matrassen en een buitenstopcontact bij de prijs inbegrepen.

LMC Style Special Edition
Nieuwe kleurencombinaties in de LMC Style Special Edition.
LMC Style Special Edition
Nieuwe kleurencombinaties in de LMC Style Special Edition.

450 D en 490 K in een Special Edition

Wil je zo’n speciale LMC Style, dan kun je kiezen uit twee indelingen, de 450 D en de 490 K. De eerste heeft een queensbed van 1,50 bij 2 meter. Wil je er met meer personen in slapen, dan kun je ook de treinzit achterin ombouwen tot een tweepersoonsbed. Voor gezinnen is er de 490 K. Deze indeling heeft een dwarsbed in de boeg en tot drie stapelbedden achterin.

De prijs van deze zeer complete caravans is 28.900 euro. Wil je ze met eigen ogen zien? Dat kan, want LMC toont de modellen volgende week op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!