Buitengoed de Boomgaard geeft KCJ-bezoekers korting

Martine van Kuler

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in volle gang. Ben je van plan het evenement te bezoeken en wil je in de buurt overnachten? Camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik geeft beursbezoekers tien procent korting. De camping ligt net buiten Utrecht en is dus ook een ideale uitvalsbasis voor een stedentripje naar de Domstad.

Buitengoed de Boomgaard ligt goed verborgen achter hoge dennenbomen. Op deze camping in Bunnik kun je dan ook in alle rust genieten van het buitenleven. En heb je behoefte aan wat meer reuring? Dan fiets je in een half uur naar Utrecht. Met de auto of trein doe je er zelfs maar een paar minuten over.

Ravotten op Buitengoed de Boomgaard

Ook aan kinderen is gedacht op deze camping. Buitengoed de Boomgaard is autovrij, dus zij kunnen zich ongestoord uitleven op het avontuurlijke speelterrein. Neem wel genoeg schone kleding mee, want de modderglijbaan en het liaanslingeren vinden ze gegarandeerd een succes. Terwijl de kids genieten, kun jij in het horecapaviljoen in alle rust een kop koffie drinken.

Camping Buitengoed de Boomgaard
Kinderen kunnen zich uitleven op Buitengoed de Boomgaard.
Camping Buitengoed de Boomgaard
Kinderen kunnen zich uitleven op Buitengoed de Boomgaard.
Camping Buitengoed de Boomgaard
Camping Buitengoed de Boomgaard

Korting voor KCJ-bezoekers

Camping Buitengoed de Boomgaard heeft een leuke actie voor bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (nog t/m 6 oktober in Utrecht). Beursgangers krijgen namelijk tien procent korting op de reguliere overnachtingsprijs. Wil je meer informatie over deze mooie camping in Bunnik of gewoon meteen je verblijf reserveren? Dat kan via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!