Hymer 2025

Beleef de Hymer Xperience Days 2024

Martine van Kuler

Wil je graag de nieuwe Hymer Grand Canyon S700 bewonderen, een proefritje maken in de Venture S of meer te weten komen over de techniek die Hymer gebruikt? Kom dan eind oktober naar de Hymer Xperience Days in het Gelderse Valburg.

“Wij willen dat klanten Hymer écht kunnen beleven. Dat gaat het beste wanneer je samen met een expert kunt proefrijden”, vertelt Raymond Lesage, salesmanager van de Erwin Hymer Groep. De Xperience Days beleefden vorig jaar hun primeur. “We hebben hier veel leuke reacties op gekregen. Het was echt een succes.” Een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Beleef Hymer in Valburg

Voor de nieuwste editie van de Xperience Days heeft Hymer gekozen voor Evenementenlocatie Watergoed in het Gelderse Valburg. Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober zijn de deuren exclusief geopend voor genodigden van Hymer-dealers. Neem contact op met je eigen dealer als je op een van deze dagen aanwezig wilt zijn. Ook Jos is dan present, dus misschien loop je hem wel tegen het lijf.

De dagen erna, op zaterdag 26 en zondag 27 oktober, kan iedere kampeerder een kijkje komen nemen. Meld je wel even van tevoren aan voor een dagdeel. Dat kan via de button onder dit artikel.

Hymer Xperience Days
Tijdens Hymer Xperience Days zijn er ook accessoires van het merk te koop.
Hymer Xperience Days
Tijdens Hymer Xperience Days zijn er ook accessoires van het merk te koop.

Zien en doen tijdens de Hymer Xperience Days

Hymer komt met de paradepaardjes van het merk naar de Xperience Days, waaronder de nieuwe Grand Canyon S700, de Xperience Edition, de Blackline, de Venture S, de ML-T 570 4×4 Crossover en de BMCI 680. Extra leuk: je kunt er een proefrit in maken. Nog leuker: dat kan met sommige modellen ook offroad.

Maar er is meer te beleven tijdens de Hymer Xperience Days. “Eigenlijk te veel om op te noemen”, zegt Raymond Lesage. “Naast een proefrit maken, kun je een presentatie over Hymer bijwonen. Maar er zijn ook adviseurs van andere bedrijven uit de branche aanwezig, waaronder ACSI, Aveco en Smits rijopleidingen. Ook is er een show van nieuwe campers. Misschien ga je zelfs wel met een nieuwe naar huis, want we hebben ook een mooie aanbieding.”

Hymer Experience Days
Beleef Hymer tijdens de Xperience Days.
Hymer Experience Days
Beleef Hymer tijdens de Xperience Days.

Hymer Xperience Days praktisch

Ben je enthousiast geworden en wil je Hymer écht beleven tijdens Xperience Days in Valburg? Neem dan contact op met je dealer voor een bezoek op 24 of 25 oktober of meld je zelf aan voor een dagdeel (in de ochtend tussen 9.30 en 13.00 uur of ‘s middags tussen 13.00 en 17.00 uur) als je op 26 of 27 oktober wilt komen. Bij je inschrijving kun je ook aangeven of je een proefrit wilt maken in een van de (bus)campers van het merk.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!