Flyer Gotour

Nieuwe Flyer e-bikes zijn een echte allrounders (en dus ideaal voor op vakantie)

Martine van Kuler

Een e-bike die geschikt is voor de dagelijkse boodschappen, maar waar je ook lange fietstochten mee kunt maken. Flyer heeft ze. De Zwitserse fabrikant voegt met de vernieuwde e-bikes Gotour en Goroc X twee echte allrounders toe aan het assortiment.

De twee nieuwe Flyer e-bikes zijn uitgerust met de nieuwste technologie. De Gotour (foto boven dit artikel) biedt maximaal comfort voor dagelijks gebruik en in de vrije tijd. Wijk je af en toe van het fietspad af? Dat kan met de Goroc X. Deze crossover e-bike kan elk avontuur aan. Beide e-bikes zijn uitgerust met de nieuwe, krachtige Performance Line CX-motor van Bosch.

Gotour: paradepaardje onder de Flyer e-bikes

De nieuwe Gotour heeft een comfortabele rechte zitpositie, brede banden met lekbescherming, een hoog accu- en motorvermogen, groot display en een tandriem voor naafversnellingen. Het maakt hem de ideale fiets voor lange tochten in het weekend, voor fietsreizen of voor dagelijkse ritten. Tel daar de krachtige verlichting, de optionele voordrager en het MonkeyLoad-systeem, waardoor je veilig meerdere stuks bagage of boodschappentassen kan meenemen, bij op en je begrijpt dat de Gotour het paradepaardje onder de Flyer e-bikes is.

Bosch Smart System Performance Line Cx-motor

De fiets is voorzien van de nieuwe Smart System Performance Line Cx-motor van Bosch. Dit betekent dat hij een motor heeft die veel vermogen levert, de trapweerstand verlaagt en vrijwel geruisloos is. Bovendien heet het niet voor niets ‘Smart System’. Via je smartphone zijn er namelijk talloze functies beschikbaar, zoals navigatie, aanpassing van de motorondersteuning en digitale diefstalbeveiliging.

De nieuwe Gotour is vanaf november 2024 te koop voor 4.999 euro. Hij is er in drie frametypes en evenzoveel kleuren. Via de button onder dit artikel kun je hem vooruitbestellen bij de vakhandel.

Flyer Goroc X
Maak jij volgend jaar ook heerlijke fietstochten op de nieuwe Flyer Goroc X?
Flyer Goroc X
Maak jij volgend jaar ook heerlijke fietstochten op de nieuwe Flyer Goroc X?

Vernieuwde Goroc X

Flyer brengt volgend jaar nóg een allrounder op de markt. De nieuwste versie van de Goroc X is eveneens een e-bike om lange toertochten mee te maken, maar is ook uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Enkele kenmerken van de nieuwe generatie van de Goroc X; wendbaar rijgedrag, optimale roleigenschappen, full suspension frame, in hoek verstelbare stuurpen, ergonomische stuurgrepen en een speciaal voor e-bikes ontwikkeld comfortzadel. Allrounder kunnen we het niet maken.

Bovendien is ook deze Flyer e-bike voorzien van de nieuwe Bosch-aandrijving. De maten XS en S hebben wielen van 27,5-inch, de andere maten zijn uitgerust met 29-inch wielen.

Hebben? Dan moet je nog even geduld hebben, want de Goroc X is verkrijgbaar vanaf februari 2025 en heeft een vanafprijs van 5.999 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!