3 handige tassen voor tijdens het kamperen

Jos Mark

Waar kamperen tot jaren geleden ook echt kamperen was, zien we natuurlijk vandaag de dag steeds meer luxe. Wat dacht je van het overnachten in een luxe camper of in een safaritent voorzien van eigen keuken, badkamer en ook een goed bed? Je kunt je dus wel voorstellen dat de meeste mensen die gaan kamperen, het een stuk beter voor elkaar hebben dan de groep mensen die echt back to basics gaat. Bij welke groep je ook hoort, tijdens het kamperen is het wel handig dat je de juiste spullen bij je hebt en deze ook op een handige manier mee kunt nemen. Het bij je hebben van verschillende goede tassen is daarom wel zo handig. Zo is het meenemen van een toilettas voor je tandenborstel en andere toiletartikelen bijvoorbeeld wel handig. Stel dat je dan ergens anders je tanden moet poetsen, dan hoef je niet met al je spullen in de hand over de camping. Omdat er nog veel meer handige tassen zijn om bij je te hebben, hebben wij een selectie gemaakt voor je.

Toilettas

Niets is zo fijn als ’s ochtends fris en verzorgd de dag te beginnen, ook als je in de natuur verblijft. Een goede toilettas is daarbij ontzettend handig en belangrijk. Kies voor een waterdichte variant met voldoende opbergvakken, zodat je al je toiletartikelen overzichtelijk kunt meenemen. Denk hierbij aan tandenborstel, tandpasta, shampoo, zeep en andere verzorgingsproducten. Zo voorkom je stress en zoekwerk in de vroege ochtend en kun je heerlijk ontspannen aan de dag beginnen. Wel zo fijn tijdens je vakantie, vind je niet?

Rugzak

Tijdens het kamperen ben je vaak actief bezig. Of je nu gaat wandelen, fietsen of andere buitenactiviteiten onderneemt, een goede rugzak is noodzakelijk om al je benodigdheden bij je te dragen. Kies voor een ruime en ergonomische rugzak, waarin je voldoende ruimte hebt voor je tent, slaapzak, kleding, voedsel en andere essentials. Let op verstelbare schouder- en heupbanden voor optimaal draagcomfort. Zo kun je zonder zorgen genieten van je avontuurlijke dag, wetende dat al je spullen veilig en binnen handbereik zijn.

Heuptas

Wil je tijdens het kamperen je waardevolle spullen zoals je telefoon, portemonnee en sleutels altijd bij de hand hebben? Dan is een heuptas onmisbaar. Een heuptas biedt niet alleen gemak en veiligheid, maar ook vrijheid in beweging. Kies voor een compacte, waterbestendige tas met verschillende vakken om je spullen georganiseerd te houden. Of je nu een mooie wandeling maakt of geniet van een gezellig kampvuur, met een heuptas hoef je nooit meer bang te zijn dat je iets kwijtraakt.

Voor welke tas kies jij?

Natuurlijk begint het met een goede tas om je kleding en andere spullen mee te kunnen nemen. Ons advies is daarom ook het kopen van een reistas op wielen die een stuk makkelijk mee te nemen is, dan wanneer je kiest voor een tas met alleen handvatten. Niets mis mee uiteraard, maar als we het onszelf dan toch makkelijk willen maken, dan is dit een goede eerste stap.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.