Kamperen Action

Kamperen? Even naar de Action voor deze 73 vakantiespullen

Marije Onderwaater

Onze kampeeruitrusting kopen we bij de echte kampeerwinkels. Maar voor wat kleinere benodigdheden, voor de autoreis én op de camping, maken we ook altijd even een pitstop bij de Action. Bijvoorbeeld voor deze handige spullen en boodschappen.

Voor tijdens de reis

Telefoonhouder

Voor wie geen navigatie in de auto heeft, is een telefoonhouder een must. Je klikt ‘m aan je ventilatierooster en kunt zo makkelijk de route op je scherm zien. Geschikt voor alle telefoons.
Prijs: 1,49 euro

Oplader twee usb-poorten

Je telefoon opladen in de auto is een eitje dankzij deze oplader. Hij heeft twee USB-A poorten. Werkt op de sigarettenaansteker.
Prijs: 1,99 euro

Tekentafeltje

Aan kinderen die van tekenen houden heb je onderweg geen kind met dit tekentafeltje, dat ze op schoot kunnen leggen. Het Action-tafeltje komt inclusief tien kleurplaten, vijf kleurpotloden, een puntenslijper, een gum en een papierklem.
Prijs: 3,79 euro

Telefoonhouder
Telefoonhouder
Oplader
Oplader
Tekentafeltje
Tekentafeltje

Handig in de auto

Gordelkussen

Als je even niet aan de beurt bent om te rijden, of als je achterin zit, is het lekker om je hoofd soms even opzij te leggen. Een snijdende autogordel in je nek helpt alleen niet om te ontspannen. Dit gordelkussen maakt daar korte metten mee.
Prijs: 2,78 euro

Nekkussen

Ook relaxed: een nekkussen waardoor je je hoofd even kunt ontspannen. Niet alleen in de auto (als je niet rijdt uiteraard), maar ook op de camping. De velours buitenzijde maakt ‘m lekker zacht.
Prijs: 2,77 euro

Zonnescherm

‘s Zomers kan het behoorlijk heet worden in de auto. Met deze thermische voorruitbescherming houd je de ergste warmte tegen. Werkt ook in de winter tegen sneeuw.
Prijs: 1,94 euro

Gordelkussen
Gordelkussen
Nekkussen
Nekkussen
Zonnescherm auto
Zonnescherm auto

Doekjes, afvalzakjes en handreiniger

Hygiënische doekjes

Altijd handig in de auto en op de camping: hygiënische doekjes. Vooral fijn als je geen water bij de hand hebt. De tachtig stuks in dit pakje hebben een citroengeur.
Prijs: 0,99 euro

Afvalzakjes

Natuurlijk heeft de Franse supermarché ze ook, maar waarom zou je afvalzakjes – in dit geval biologisch afbreekbare – niet alvast voor vertrek kopen? Handig voor in de auto. Voor afval en opstandige magen.
Prijs: 0,88 euro

Handgel

Heb je na een toiletbezoek langs de snelweg ook altijd even de neiging om je handen nog eens extra in te wrijven met je eigen desinfecterende handgel? Dan komt dit flesje van 100 ml mooi van pas.
Prijs: 1,11 euro.

Natte doekjes
Natte doekjes
Bio bag
Bio bag
Handgel
Handgel

Afwassen enzo

Afwasborstel

Natuurlijk zijn er campings met een vaatwasser, maar op het gros van de kampeerplaatsen moet je toch echt zelf met je teiltje naar de afwasgelegenheid. Deze afwasborstel kan je daarbij mooi gebruiken.
Prijs: 0,29 euro

Theedoeken

Een theedoek om je afwas te drogen is vrijwel onmisbaar. Dit setje bestaat uit twee theedoeken met een afmeting van 50×70 cm. Vergeet ze niet voor gebruik even een nachtje in koud water te leggen, anders drogen ze voor geen meter.
Prijs: 2,99 euro

Stoffer en blik

Om de tent, caravan of camper schoon te houden; wie kan op de camping zonder stoffer en blik?
Prijs: 3,99 euro

Afwasborstel
Afwasborstel
Theedoek
Theedoek
Stoffer en blik
Stoffer en blik

Handig vershouden

Vershouddoos bamboe deksel

Een vershouddoos is altijd handig om aangebroken etenswaren in te bewaren. En met een bamboe deksel ziet zo’n vershouddoos er meteen gezellig uit.
Prijs: 3,99 euro

Heel veel meer vershoud

Wil je nog meer vershouddozen- of bakjes meenemen naar de camping? Er is een heel schap. Daarnaast vind je trouwens aluminium- en plasticfolie.
Prijs: divers

Snackbox Curver

Wil je fruit, kleine crackers of iets anders lekkers meenemen in de auto? Dan is een goed sluitbaar doosje wel zo makkelijk. Deze snackboxjes van Curvers hebben een inhoud van 0,4 liter en zijn verkrijgbaar in zachtblauw, -roze en lichtgrijs.
Prijs: 0,52 euro

Bak bamboe deksel
Bak bamboe deksel
Vershoud
Vershoud
Snackbakje Curver
Snackbakje Curver

Voor in de keuken

Snijplank

Ook in de campingkeuken mag een snijplank niet ontbreken. Deze kunststof snijplank is 25 x 15 cm en heeft een granietlook. Hij is er ook een maatje groter.
Prijs: 1,79 euro

Bestek

Is je besteklade in je kampeermiddel niet compleet? Dan zit je goed met deze zestiendelige bestekset in een koker. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar.
Prijs: 3,99 euro

Wijnglazen

Een lokaal wijntje drinkt toch het lekkerst uit een echt glas. Wil jij je kristallen exemplaren liever thuislaten? Ga dan voor deze wijnglazen van de Action voor rood of wit, in een setje van vier.
Prijs: 4,99 euro

Snijplank
Snijplank
Bestekset in koker
Bestekset in koker
Wijnglazen
Wijnglazen

Koelen, opschuimen en sprayen

Koelelementen

Ga je vanaf de camping een dagje weg, naar het strand of het zwembad? Iets koels te drinken is dan altijd fijn! Deze koelelementen, in een setje van drie, passen perfect in een kleine koeltas.
Prijs: 0,69 euro

Melkopschuimer

Wil je ook op de camping genieten van een cappuccino? Dan komt een melkopschuimer goed van pas. Deze van Day is makkelijk voor koude en warme dranken.
Prijs: 0,99 euro.

WD-40

Een echte kampeerder is op alles voorbereid. Een busje WD-40 in je kampeeruitrusting is dan ook geen overbodige luxe. De multispray helpt bij piepjes & kraakjes, verdrijft vocht en maakt los wat vast zit.
Prijs: 3,88 euro

Koelelementen
Koelelementen
Melkopschuimer
Melkopschuimer
WD40
WD40

Wassen, drogen en vouwen

Vouwkrat

Vouwkratten zijn geliefd bij kampeerders, en terecht. Je kunt er veel in kwijt en eenmaal opgevouwen nemen ze weinig ruimte in. De Action heeft vouwkratten in verschillende kleuren en afmetingen, waaronder eentje van 10 liter met een afmeting van 33 x 24 x 15 cm.
Prijs: 2,99 euro

Handwasmiddel

Op vakantie wil je af en toe een wasje draaien of even iets opfrissen. De campingwasmachine lijkt altijd bezet, daarom is het fijn als je zelf een snel handwasje kunt doen. Deze tube heeft een inhoud van 250 ml.
Prijs: 1,18 euro

Knijpers

De schone was wil je lekker laten drogen en daarvoor heb je deze knijpers nodig. In een pakje zitten achttien stuks. Ook makkelijk om je strandlaken aan je ligbedje te bevestigen.
Prijs: 0,99 euro

Vouwkratten
Vouwkratten
Wasmiddel
Wasmiddel
Knijpers
Knijpers

Kleedjes en meer

Picknickkleed

Een picknickkleed is makkelijk op het strand, in het park, op het gras bij het zwembad én op je campingplaats. Dit kleed met plastic onderkant heeft een afmeting van 130 x 170 cm en is verkrijgbaar met diverse zomerprintjes.
Prijs: 4,99 euro

Parasol

Deze parasol is te koop in allerlei vrolijke kleuren. Beschermen tegen de zon doet ‘ie ook, met zijn UV-beschermingfactor 50+. De parasol heeft een diameter van 140 cm en is 175 cm hoog.

Fleecedeken

Het ene moment lig je op het strand onder je parasol en een paar uur later kan het – als de zon weg is – behoorlijk afkoelen. Dan tover je natuurlijk een fleecedekentje tevoorschijn. Ook fijn voor de kinderen op de achterbank tijdens de autoreis.
Prijs: 2,99 euro

Picknickkleed
Picknickkleed
Parasols
Parasols
Fleece deken
Fleece deken

Op naar het strand

Strandstoel

Af en toe wil je op het strand gewoon even zitten en naar mensen de zee kijken. Deze strandstoel is inklapbaar, heeft een maximale belasting van 110 kilo en is er in meerdere kleuren.
Prijs: 8,95 euro

Strandtas

Een beachball-setje, een fijn boek, een tijdschrift, zonnebrandcrème en wat te snacken; in deze gevlochten strandtas met lange hengsels past het allemaal.
Prijs: 6,95 euro

Strandtentje

Even uit de zon of wind zitten op het strand? Daarvoor is dit pop-up tentje heel geschikt. Hij heeft UV-beschermingsfactor 30 en een afmeting van 180 x 125 x 83 cm.
Prijs: 9,95 euro

Strandstoel
Strandstoel
Strandtas
Strandtas
Strandtentje
Strandtentje

Spelen bij het water

Opblaasbare krokodil

Wie wil er niet relaxed dobberen op een luchtbedje of in het zwembad met een krokodil stoeien? In elk toeristenoord vind je deze opblaasbare dieren, maar je kunt er ook eentje voor vertrek bij de Action aanschaffen. Wel even zelf opblazen dan.
Prijs: 5,95 euro

Overgooispel

Gooien, vangen, van het klittenband halen, gooien, vangen, van het klittenband halen, gooien, vangen, van het klittenband halen, en ga zo maar door.
Prijs: 1,79 euro

Opvouwbare emmer

Een emmertje kan onhandig veel ruimte innemen. Een opvouwbaar emmertje is daarom een uitkomst.
Prijs: 1,49 euro

Krokodil
Krokodil
Overgooien klittenband
Overgooien klittenband
Opvouwbaar emmertje
Opvouwbaar emmertje

Het water in

Zwembril

Borstcrawl in het campingzwembad? Deze Slazenger-duikbril komt daarbij mooi van pas. Met anti-condens technologie, een extra rekbare hoofdband en een beschermhoesje.
Prijs: 2,99 euro

Opduikspeelgoed

Even relaxen langs het campingzwembad? Geef je kind een setje opduikspeelgoed en het is wel even zoet. Ook leuk om zelf eens voor naar de bodem te duiken.

Duikbril en snorkel

Een mooie zee vraagt om een tijdje snorkelen in het water. Lekker relaxed tussen de vissen. Daarvoor heb je wel een duikbril en snorkel nodig, zoals in dit setje van Intex.
Prijs: 7,95 euro.

Zwembril
Zwembril
Opduikspeelgoed
Opduikspeelgoed
Duikbril snorkel
Duikbril snorkel

In en om het zwembad

Zwembandjes

Nog geen zwemdiploma? Dan zijn zwembandjes een must. Deze zijn voorzien van bekende tv-figuren zoals Spider-Man.
Prijs: 1,49 euro

Badponcho

De tv-figuren komen ook terug op deze badponcho’s. En die zijn weer handig voor kinderen die van het zwembad of het strand naar de campingplaats terug lopen.
Prijs: 3,99 euro

Balletje

Even overgooien op het strand of in het zwembad is altijd leuk! Dat kan bijvoorbeeld met deze regenboogballen. In een netje zitten twee stuks.
Prijs: 1,99 euro.

Zwembandjes
Zwembandjes
Badponcho
Badponcho
Balletjes
Balletjes

Stationery

Stationery set

Een gevuld etui met een schrift, een pen, een potlood, een gum, een puntenslijper en paperclips; veel kinderen – en ook volwassenen – worden er blij van. Leuk voor op de achterbank of op de camping.
Prijs: 1,99 euro

Fluffy notitieboek

Een vakantiedagboek bijhouden is altijd leuk. En met dit fluffy notitieboek is het nog net een tikkie leuker. Het boekje telt 160 bladzijden en heeft een leeslint.
Prijs: 1,99 euro

Etui

Stiften en pennen mee op vakantie? Ze vinden een mooi plekje in dit neon etui met ritssluiting, dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ook handig voor make-up.
Prijs: 1,69 euro

Stationery set
Stationery set
Fluffy notitieboek
Fluffy notitieboek
Etui
Etui

Vermaak voor jong & oud

Spelletjesblok

Kinderen vermaken zich prima met dit activiteitenblok. Het telt 96 bladzijden en bevat meer dan 80 spellen en puzzels.
Prijs: 0,98 euro

Kleurboek

Makkelijk voor plezier onderweg: dit kleurboek in verschillende varianten. Het kleurboek komt inclusief een paar kleurpotloden en stickers.
Prijs: 1,74 euro

Denksport-boekje

Even de hersens laten kraken op vakantie? Stop dan dit Denksport-puzzelboekje in je bagage. Verspreid over 192 pagina’s staan ruim 150 Zweedse raadsels.
Prijs: 1,99 euro

Spelletjesblok
Spelletjesblok
Kleurboek
Kleurboek
Puzzelboek
Puzzelboek

Beauty & meer

Beauty kit

Alle essentials zijn verzameld in deze handzame beauty kit: een kleine nagelvijl, wattenstaafjes, elastiekjes, een kleine spiegel, haarspeldjes, achterkantjes van oorbellen, een kammetje, een haarclip, wattenschijfjes en een veiligheidsspeld.
Prijs: 1,95 euro

Minischeermes

Dit scheermesje heeft een klein formaat en vindt dus altijd een plekje in je toilettas. Je bewaart hem in het doosje dat is meegeleverd en waar ook nog twee extra mesjes in zitten.
Prijs: 1,95 euro

Opvouwbare make-up spiegel

Een make-up spiegel mee die weinig ruimte inneemt? Kies voor een opvouwbaar exemplaar. Deze is dubbelzijdig en verkrijgbaar in paars of zwart.
Prijs: 1,99 euro

Beauty kit
Beauty kit
Minischeermesje
Minischeermesje
Opvouwbare spiegel
Opvouwbare spiegel

Spelletjes doen

Uno express

Een snelle versie van het bekende spel Uno. Door het kleine formaat stop je hem zo in je tas. Even wachten met de kinderen in een restaurant? Een snel spelletje zorgt dat de kinderen niet ongeduldig worden.
Prijs: 3,99 euro

Nep-Yahtzee

Kleine straat, grote straat, full house; wie kent Yahtzee niet? Bij de Action koop je de nepversie: een scoreblok en een pakje dobbelstenen.
Prijs: 0,49 euro en 0,49 euro

Tafeltennisset

Kamperen zonder een potje tafeltennis? Dat kan natuurlijk niet! Een setje hoort eigenlijk in elk kampeermiddel. Deze set bestaat uit een tasje, twee batjes en drie balletjes.
Prijs: 3,99 euro

Uno
Uno
Yahtzee
Yahtzee
Tafeltennisset
Tafeltennisset

Altijd handig

Autan soft anti-insecten-spray

Bzzzz…. ook muggen weten de camping te vinden. Deze care soft spray van Autan houdt de beestjes zoveel mogelijk op afstand. Toch gestoken? Er is ook na-de-beet-gel verkrijgbaar.
Prijs: 3,99 euro

Hansaplast pleisters

Een ongeluk zit in een klein hoekje: daarom is het aan te raden altijd een voorraadje pleisters bij je te hebben. Action heeft verschillende soorten van Hansaplast, waaronder deze voor vingerwondjes.
Prijs: 1,49 euro

Slaapmasker

Heerlijk dat zonnetje op vakantie, alleen kan je er ‘s ochtends nog wel eens (te) vroeg van wakker worden. Een slaapmasker biedt dan uitkomst.
Prijs: 0,69 euro

Autan
Autan
Pleisters
Pleisters
Slaapmasker
Slaapmasker

Eten en drinken

Gezonde snacks en drankjes mee op vakantie? Dan kan je de Action beter even overslaan. Maar wil je een lekker blikje cola, Red Bull of een zoete snack mee? Dan vind je hier vast wel iets van je gading.

Waar doe jij vakantie-inkopen?

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…