Ryobi borstel

Terug van vakantie? Tijd voor een grote schoonmaak

Martine van Kuler

Bij terugkomst van vakantie ziet menig auto eruit als een zwijnenstal. Afval is zo opgeruimd, maar vlekken op de bekleding en zand tussen de stoelen hebben een andere aanpak nodig. Gelukkig heeft Ryobi een aantal handige reinigingsstools in het assortiment. Met de Campingtrend-code krijg je ook nog eens 10 procent korting.

Dat wij fan zijn van de producten van Ryobi zal je niet verbazen. Handig is de multi-inzetbare accu. Je koopt er één, en je gebruikt hem voor verschillende apparaten. Een insectenverdelgerlantaarnlamp, luchtpompen en ventilatoren; ze werken allemaal op dezelfde accu. Dat geldt ook voor de reinigingsproducten in dit artikel.

Vergeet de wasstraat, koop een borstel

De roterende wasborstels van Ryobi zijn ideaal voor het schoonmaken van onder meer tuinmeubels, autovelgen, caravans en campers. De ONE+™ 18V Accu Compacte Power Schrobber is de kleinste van het stel. De borstelkop heeft een diameter van 15 centimeter en draait rond met een snelheid van 210 rpm. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je de schrobber moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs op lastige plekken. Wil je wat groter, kies dan voor de Telescopische Power Schrobber. Dankzij zijn telescopische verlengstuk kun je ook moeilijk bereikbare gebieden reinigen.

handstofzuiger Ryobi
handstofzuiger Ryobi

Geen kruimel meer te vinden

Zand, haren, kruimels, snippers. Na een dag op de camping is menig camper of caravan verre van schoon. Een rondje met de stofzuiger is dan ook geen overbodige luxe. Ryobi’s Brushless steelstofzuiger biedt uitkomst. Deze tool is speciaal ontworpen om stof en vuil op te zuigen van zowel tapijten als harde vloeren. Hij heeft een indrukwekkende zuigkracht van 90 watt en een luchtstroom van 900 liter per minuut. Bovendien is hij uitgerust met een dubbele cyclonische HEPA 12 filtratie, die tot wel 99,5% van alle deeltjes vangt. Inclusief pollen, schimmelsporen, bacteriën en virussen.

Wil je naar de camping een kleiner exemplaar meenemen? Kies dan voor de handstofzuiger van Ryobi. Ook ideaal voor het schoonmaken van de auto.

vlekkenreiniger Ryobi
vlekkenreiniger Ryobi

Geknoeid? Niets van te zien

Etende kinderen of een natte hond op de achterbank laten vlekken achter. Je kunt natuurlijk de kinderen hun lekkernij ontzeggen, of de hond thuislaten. Met de Swift Clean vlekkenreiniger is dat niet nodig, want na een poetsbeurt is je bekleding weer als nieuw. Natuurlijk kun je hem ook thuis gebruiken voor het reinigen van bijvoorbeeld banken, stoelen, vloerbedekking en tapijten.

Ryobi kortingscode

Wil je meer informatie over de reinigingsproducten van Ryobi? Klik dan op onderstaande button. En ga je wat kopen? Vergeet dan bij het afrekenen niet de code campingtrend24 in te vullen. Dan krijg je namelijk 10 procent korting op álle producten op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!