Ryobi koelbox

Koel en krachtig: ontdek de Ryobi koelbox

Martine van Kuler

Een drankje, boterham met kaas of een stuk watermeloen. Je houdt het allemaal fris en fruitig in deze Ryobi koelbox. En neem je ijsjes mee naar je kampeerplek? Geen probleem, want je kunt deze koelbox ook als vriezer gebruiken.

Op de camping, het strand of bij een picknick, deze Ryobi koelbox komt zeker van pas. Hij heeft een inhoud van 23 liter, dus je kunt flink wat drank en etenswaren koelen.

Ryobi koelbox met vriesfunctie

De temperatuur van de koelbox is in te stellen van -20 tot +20 graden. Dat betekent dat je hem zelfs als vriezer kunt gebruiken. Handig als je op warme campingdagen een ijsklontje in je drankje wilt. De koelbox heeft een handige afvoerplug, waardoor je hem na gebruik makkelijk schoon kunt maken.

Natuurlijk is deze koel-vriescombinatie, zo mogen we hem toch wel noemen, niet alleen geschikt voor gebruik op de camping. Dankzij het handvat en de wielen is hij – zelfs volledig gevuld – goed te verplaatsen. De ingebouwde flesopener zorgt er bovendien voor dat je zelfs op het strand kunt genieten van een koud colaatje.

Ryobi koelbox
Ryobi koelbox

Veelzijdige Ryobi accu

De koelbox wordt geleverd met zowel een AC-wandstekker als een 12V-autoadapter, zodat je hem op meerdere manieren van stroom kunt voorzien. En dankzij de veelzijdige Ryobi ONE+™ 18V accu, die apart verkrijgbaar is, kun je hem ook nog eens makkelijk meenemen. Heb je ook andere producten van Ryobi, dan heb je de accu waarschijnlijk al in bezit.

Op Campingtrend schreven we al eerder over de producten van Ryobi die op dezelfde accu werken, zoals de insectenverdelgerlantaarnlamp, luchtpompen en ventilatoren.

Ryobi kortingscode

De koelbox kost nu kost 355,46 euro (excl. accu). Wij mogen van Ryobi 10 procent korting geven op álle producten (dus niet alleen op de prijs van de koelbox) op de website. Vermeld bij het afrekenen de code campingtrend24 en de korting wordt automatisch verrekend. Klik voor meer informatie over de koelbox op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!