ventilator_ryobi

Ryobi ventilator zorgt voor een verkoelend briesje op de camping

Martine van Kuler

Staat er geen zuchtje wind op de camping, vallen de mussen bijkans dood van het tentdak en snak je naar een beetje verkoeling? Dan heb je vast geen Ryobi ventilator bij je. Zonde, want deze is compact, draagbaar, stil én draadloos. Ideaal voor gebruik op de camping dus. Extra leuk: je koopt hem nu met 10 procent korting.

Op Campingtrend schreven we al eerder over de producten van Ryobi die op een accu werken, zoals de insectenverdelger, lantaarnlamp en luchtpompen. De ventilatoren in dit artikel werken op dezelfde accu als deze apparatuur, wat natuurlijk superhandig is. Heb je de accu eenmaal in huis, dan kun je hem dus voor allerlei tools gebruiken.

Whisper is de stille accuventilator van Ryobi

Een ventilator die voor een verkoelend briesje zorgt is heerlijk. Maar als diezelfde ventilator het geluid van een helikopter maakt, vergaat het lachen je al snel. Gelukkig hoef je je daar met Whisper accuventilator van Ryobi geen zorgen om te maken, want hij heeft een laag geluidsniveau. Je kunt dus ook ’s nachts genieten van een verkoelende bries.

De ventilator heeft drie verschillende snelheidsinstellingen. En zijn roterende kop zorgt voor een directe en gerichte luchtstroom. Verder kan de ventilator zowel staan als hangen én is hij dankzij de accu draadloos.

klemventilator_ryobi
Ryobi klemventilator.
klemventilator_ryobi
Ryobi klemventilator.

Klemvast op de campingtafel

De Whisper is niet de enige accuventilator in het Ryobi-assortiment. Er is namelijk ook nog een klemventilator. Deze kun je dankzij een rubberen klem bevestigen aan randen of buizen met een dikte tot 38 mm, zoals (camping)tafels, stoelen en parasolpalen. Dankzij het compacte formaat en het feit dat hij draadloos is, is ook deze ventilator uitermate geschikt voor gebruik op de camping.

Ryobi kortingscode

De Whisper accuventilator kost 84,95 euro (excl. accu). Voor de klemventilator betaal je 35,95 euro (excl. accu). Wij mogen van Ryobi 10 procent korting geven op álle producten (dus niet alleen op de prijs van de ventilatoren) op de website. Vermeld bij het afrekenen de code campingtrend24 en de korting wordt automatisch verrekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!