Slippers camping

Slippertjes op de camping: welke keuze maak jij?

Marije Onderwaater

Denk je nu meteen bij deze titel: praat niet over slippertjes!? Lees dan toch even verder. Want we hebben het natuurlijk over slippers voor op de camping. Voor je gang naar het sanitairgebouw, een middagje bij het zwembad, een paar uurtjes aan het strand of – als je er allemaal niet zo zwaar aan tilt – een bezoek aan een leuk dorpje. Zit er iets voor jou tussen?

Birkenstock Arizona Eva

Birkenstocks: you hate them or you love them. Alleen al binnen de Campingtrend-redactie zijn er twee kampen. Martine hoort in het ‘afgrijselijk’-kamp, terwijl ondergetekende ze waardeert vanwege het heerlijke voetbed. Tja, 40+…. Al moeten ze natuurlijk wél glimmen, zoals de Birkenstock Arizona Gold. Die komen in dit rijtje niet voor. Dit keer hebben we een meer neutrale slipper uitgekozen: de Birkenstock Arizona Eva. Dit is een slipper met twee gespen, zoals je die van het merk kent, alleen dan waterbestendig. Ze zijn er in het zwart, maar ook in andere kleuren én er is ook een versie voor heren.
Onder meer hier te koop voor 49,95 euro.

Birkenstock Arizona Eva
Birkenstock Arizona Eva
Birkenstock Arizona Eva
Birkenstock Arizona Eva

Havaianas Brasil

In Brazilië, waar de Havaianas hun oorsprong vinden, kun je ze voor een schijntje kopen. In Nederland zijn ze helaas niet per se goedkoop. Maar wat zijn het toch fijne slippers! En het mooie is: er is voor ieder wat wils. Man, vrouw, jong, oud en iedereen daar tussenin. Deze gele Brasil-variant voor heren is super vrolijk. Liever wat meer ingetogen? Kies dan bijvoorbeeld voor navy-blauw.
Onder meer hier te koop voor 33,90 euro.

Havaianas Brasil
Havaianas Brasil
Havaianas Brasil
Havaianas Brasil

Adidas Adilette

Een echte klassieker: de Adidas Adilette. Verkrijgbaar in allerlei kleuren, van lekker fel tot wit, zwart of donkerblauw. Zoek je slippers waarmee je op de camping kunt douchen? Dan heb je die nu gevonden! Maar je doet ze net zo goed aan naar het strand of zwembad. De Adilette heeft een synthetische wreefband, een voering van textiel, een voorgevormd voetbed en een cloudfoam-middenzool.
Onder meer hier te koop voor 29,45 euro.

Adidas Adilette
Adidas Adilette
Adidas Adilette
Adidas Adilette

Ipanema Class Brilha

Nog meer slippers voor op de camping uit Brazilië. Ipanema is de tegenhanger van Havaianas en heeft net zoveel leuke exemplaren in de collectie. Bijvoorbeeld de Ipanema Class Brilha voor dames. Deze bandjes van deze slipper – of sandaal – zijn versierd met glitters. Het bandje rondom de enkel is verstelbaar. De Ipanema Class Brilha is gemaakt van gerecycled materiaal en 100% vegan.
Onder meer hier te koop voor 32,95 euro.

Ipanema Class Brilha
Ipanema Class Brilha
Ipanema Class Brilha
Ipanema Class Brilha

Crocs Classic Clogs

Wat geldt voor Birkenstocks gaat ook op voor Crocs, misschien nog wel meer. Dit zijn geen slippers voor op de camping, maar klompen. Ook hier weer verdeeldheid binnen de Campingtrend-redactie: Martine zweert bij Crocs voor de campingdouche omdat ze op haar flipflops ooit een onflatteuze uitglijder maakte. Marije gaat – bijna dan – nog liever onderuit dan er ooit mee gespot te worden. Ben je een Crocs-liefhebber? Dan kunnen deze felroze exemplaren je vast bekoren. Is dit too much? Kies dan een van de vele andere kleuren. De lichtgewicht Crocs Classic Clogs zijn voorzien van ventilatieopeningen, verstelbare hielbandjes en ze hebben een stevige pasvorm. Uiteraard kunnen ze tegen water; ze blijven zelfs drijven.
Onder meer hier te koop voor 44,95 euro.

Crocs Classic Clogs
Crocs Classic Clogs
Crocs Classic Clogs
Crocs Classic Clogs

Olukai Tuahine

Wil je weten welke slippers Campingstrends Jos meeneemt naar de camping? Dat is de Olukai, zijn favoriet. Ze zijn er in verschillende soorten, zoals de Olukai Tuahine. Dit model is gemaakt van bruin leer. Op de banden staat een patroon van stiksels en de merknaam in reliëf. De Tuahine heeft een voering van mesh en een teenstuk van nylon. De middenzool is voorgevormd, waardoor je comfortabel loopt. De rubberen buitenzool zorgt voor veel grip.
Onder meer hier te koop voor 99,95 euro.

 

Olukai Tuahine
Olukai Tuahine
Olukai Tuahine
Olukai Tuahine

Van slippers voor op de camping naar bekers en glazen

Ben je nog op zoek naar bekers en glazen voor op de camping? Kijk hier eens naar dit lijstje.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…