Waterpret op de camping

Waterpret op de camping gegarandeerd met deze 6 artikelen

Marije Onderwaater

Waterpret op de camping (of daarbuiten) is zó leuk! Met deze zes artikelen kan jong en oud zich op een zomerse dag prima vermaken. Spetteren maar!

Intex luchtbed

Heel leuk al die opblaaskrokodillen, flamingo’s, boten en alpaca’s, maar soms wil je maar één ding: lekker languit op een ‘gewoon’ luchtbed liggen. Dat kan heel goed op dit exemplaar van Intex. Het luchtmatras heeft een afmeting van 188 x 71 cm en is gemaakt van duurzaam vinyl. Helemaal relaxed is het geïntegreerde hoofdkussen. Chillen maar!
Het Intex luchtbed kost 19,95 euro en is onder meer hier te koop.

Intex luchtbed
Intex luchtbed

Gadgy duikmasker

Snorkelen op vakantie is hartstikke ontspannend en nog veel leuker met een duikmasker. Dit snorkelmasker van Gadgy bedekt het hele gezicht. Het beslaat niet en door het automatische afsluitsysteem komt er geen water binnen. Dit exemplaar komt in maat S/M, maar er zijn ook andere soorten en maten verkrijgbaar.
Het Gadgy duikmasker kost 23,45 euro en is onder meer hier te koop.

Duikmasker
Duikmasker

Duikspeelgoed

Ringen, staven en ander speelgoed uit het zwembad opduiken is leuk voor jong en oud. Duikstaven doen het altijd goed. Deze zes exemplaren hebben felle kleuren waardoor ze goed zichtbaar zijn in het water. De nummers op de staafjes staan voor het aantal punten dat ze waard zijn.
Deze gekleurde duikstaven kosten 9,49 euro en zijn onder meer hier te koop.

Duikspeelgoed
Duikspeelgoed

Opblaaseiland

Is een luchtbed te gewoontjes en heb je altijd al gedroomd van een privé-eiland? Koop dan een opblaasbaar exemplaar mét palmbomen. Het eiland heeft een diameter van 1,75 meter en dat betekent dat er twee personen op passen. Lekker om op weg te dromen van een écht privé-eiland.
Het opblaaseiland kost 49,99 euro en is onder meer hier te koop.

Opblaaseiland
Opblaaseiland

Splash waterballen

Overgooien in het zwembad of op het strand? Dat is extra leuk met dit setje van vier Splash waterballen. Door de buitenkant van polyester zuigen ze water op en dat betekent dat degene die de bal vangt extra nat wordt. En dat is een welkome verfrissing op een warme zomerdag.
De Splash waterballen kosten 11,95 euro en zijn onder meer hier te koop.

Splash waterballen
Splash waterballen

Frummel hondenzwembad

Op een zomerse dag vol waterpret zie je honden al kijken: en wij dan? Speciaal voor deze viervoeters is er dit hondenzwembad. Hierin kunnen ze op warme momenten heerlijk afkoelen. Het opzetbad van 80 x 20 cm is opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Ideaal voor kleine en middelgrote honden.
Het Frummel hondenzwembad kost 19,99 euro en is onder meer hier te koop.

Frummel hondenzwembad
Frummel hondenzwembad

Spullen voor de autoreis

Ben je nog bezig met de voorbereidingen van de autoreis en duurt het nog even voor je tijd voor waterpret hebt? Kijk dan eens naar deze artikelen.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…