Camper in de garage zetten: tips en tricks

Jos Mark

Na een mooie reis met je camper is het natuurlijk erg van belang om deze weer veilig op te bergen in de garage. Je wilt natuurlijk wel dat je camper zo netjes mogelijk blijft en een goede plaats krijgt, zodat je er niet meer naar hoeft om te kijken, zodat je meer tijd overhoudt voor je camper. Maar hoe blijft zowel je camper als garage netjes? Wij vertellen je alle tips en tricks bij het opbergen van je camper, lees snel verder!

De juiste ondervloer

Wat vaak wordt vergeten bij garages en opbergruimtes is de juiste ondervloer. De betonnen vloer die in dit soort panden wordt meegeleverd, is niet goed geschikt voor het opbergen van waardevolle spullen, zoals je camper of caravan. Het kan bijvoorbeeld glad worden door vloeistoffen en een onafgewerkte vloer neemt veel vuil met zich mee. Coatingvloer Amsterdam heeft een ruim assortiment in vloeren die geschikt zijn voor garages en andere ruimtes. Je wilt natuurlijk dat naast een fijne opbergruimte, deze plek ook schoon en netjes blijft en het je niet veel extra uren kost aan onderhoud. Er is een ruim aanbod in dit soort vloeren, beschikbaar in meerdere kleuren en stijlen.

Antislip

Een vloer die geschikt is voor garages en fabriekshallen is een epoxyvloer. Dit is een vloer die gemakkelijk is aan te passen aan specifieke eisen, omdat het perfect samengaat met andere functionele toevoegingen, zoals bijvoorbeeld de vloer antislip maken. Ook is een epoxyvloer vloeistofdicht en kan zowel water als olie de vloer niet aantasten. Ideaal voor in de garage van jouw camper of caravan. Het is makkelijk schoon te maken en daardoor hou je er erg van plezier van! De vloer wordt gemakkelijk in de ruimte gegoten en zorgt voor een strak resultaat. Mooi en ook veilig dus!

Beveiliging

Het laatste wat je wil is dat iemand er met jouw camper en waardevolle spullen vandoor gaat. Daarom is het belangrijk dat je je garage goed beveiligd hebt door bijvoorbeeld het gebruik van camera’s en extra sloten. Bevestig gemakkelijk een camera buiten je garage om het de inbrekers niet aantrekkelijk te maken. Ook niet onbelangrijk: doe je zowel je camper als de garage op slot. Het klinkt logisch, maar na een lange en vermoeiende reis kun je zomaar vergeten jouw camper op slot te doen, omdat hij al eenmaal in de garage staat, dus check nog snel even je sloten! Zo staat jouw camper weer veilig.

Schoonmaken

Misschien niet de leukste tip, maar wel erg belangrijk; Maak je camper direct schoon na je reis. Je denkt waarschijnlijk; dat komt nog wel, maar je helpt jezelf enorm om direct je camper schoon te maken. Vuil kan zich allemaal maar opstapelen en als je dit niet direct schoonmaakt, kan het alleen maar hardnekkiger worden. Met een epoxy gietvloer in je garage, wordt het schoonmaken gemakkelijker doordat er geen vuil in de vloer blijft zitten.
Door de antisliplaag blijft het ook nog eens veiliger voor jezelf. De vloer wordt niet aangetast door deze vloeistoffen, dus hoef je niet meer maar om te kijken. Dan hou jij weer tijd over voor je camper!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.