Bürstner Campeo TD exterieur

Tot 7 slaapplaatsen in halfintegraalserie Bürstner Campeo TD

Marije Onderwaater

Alleen op reis, met z'n tweetjes of met een groot gezelschap? De nieuwe halfintegraalserie Bürstner Campeo TD heeft vast een passende indeling. Er zijn vijf verschillende plattegronden van deze camperserie, waaronder eentje die zeven slaapplaatsen biedt. Bürstner zet met de Campeo TD ook nog eens in op zelfvoorzienend kamperen.

De kortste van de vijf indelingen heeft een lengte van 5,99 meter. De grootste van het stel is 7,38 meter lang. Allemaal hebben ze de nieuwe Fiat Ducato als basisvoertuig. Daarbij is er keuze tussen een Smart- en een Flex-uitrusting. Wie kiest voor Smart, krijgt een 120 pk-motor met handgeschakelde versnellingsbak en een basisuitrusting. Flex is uitgebreider en omvat meer uitrustingselementen. Een automaat, 140 pk-motor of veiligheidspakket behoren tot de mogelijkheden. Alle indelingen blijven onder de 3500 kilogram.

Campeo TD exterieur achter
Campeo TD exterieur achter

Niet meer afhankelijk

Vrijheid blijheid in de nieuwe Bürstner Campeo TD. De serie is namelijk toegerust op zelfvoorzienend reizen en heeft standaard dieselverwarming en een compressorkoelkast, te bedienen via de MyBürstner app. Optioneel is de camper nog uit te rusten met een zonnepaneel. In de doorlopende thermische dubbele bodem is plek voor bagage, en leidingen en watertanks zijn hier beschermd tegen vorst. Dit betekent dat kampeerders er ook in de koude wintermaanden mee op pad kunnen gaan.

Campeo TD keuken
Campeo TD keuken
Campeo TD badkamer
Campeo TD badkamer

Opvallende familie-indeling: Bürstner Campeo TD 676 G

Een van de meest opvallende indelingen in de nieuwe Bürstner Campeo TD-serie is de 676 G. Deze 6,71 meter lange halfintegraal is helemaal gericht op families en biedt tot maar liefst zeven slaapplaatsen. De dubbele treinzit, draaibare cabinestoelen en zijbank bieden in totaal maar liefst zes zitplaatsen, waarvan de vijfde en zesde plaats ook nog met een gordel zijn uit te rusten.

Zeven slaapplaatsen

Het aantal slaapplekken is indrukwekkend, dat zijn er optioneel zelfs zeven: het stapelbed achterin, het elektrisch hefbed boven de zitgroep en de banken zelf die tot bed zijn om te bouwen.

Plattegrond Bürstner Campeo TD 676G
De Bürstner Campeo TD 676G
Plattegrond Bürstner Campeo TD 676G
De Bürstner Campeo TD 676G

Nog vier indelingen

Dit zijn de vier andere indelingen in de Campeo TD-serie:

Campeo TD 590
5,99 meter lang, elektrisch hefbed boven de zitgroep (face-to-facebanken), een badkamer over de gehele breedte achterin en een ruime keuken.

Campeo TD 660 G
6,93 meter lang, een Frans bed, een vario-badkamer, een dinettebank met tafel en een stoel.

Campeo TD 690 G
6,99 meter lang, enkele bedden, een vario-badkamer en een dinettebank met tafel.

Campeo TD 736
7,38 meter lang, een queensbed, badkamer met separate douchecabine en face-to-facebanken.

Plattegronden Campeo TD
met de klok mee: Campeo TD 590, 660 G, 660 G en 736
Plattegronden Campeo TD
met de klok mee: Campeo TD 590, 660 G, 660 G en 736

Comfort en Attractive

Bürstner biedt optioneel twee uitrustingspakketten. In het Comfort-pakket zit onder meer een elektrische opstap, cabineverduistering, een raam in de toegangsdeur, een schuifdak en een verlichtingspakket. Attractive is een pakket om de camper een sportief en dynamisch tintje te geven.

Campeo TD zitgroep
Campeo TD zitgroep
Campeo TD interieur
Campeo TD interieur
Bürstner Campeo TD bedden
Bürstner Campeo TD bedden

Nederlandse prijs Bürstner Campeo TD

De Bürstner Campeo TD-serie heeft een Nederlandse vanaf-prijs van 90.320 euro.

Meer info? Klik op de button hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…