ANWB Camping van het Jaar 2025

Wat is jouw Camping van het Jaar 2025?

Martine van Kuler

Belandde jij afgelopen zomer spontaan op een fantastische camping? Heb je weer een heerlijke tijd beleefd op de camping waar je al jaren komt? Of bezocht je er een die om wat voor reden dan ook heel speciaal is? Geef dit door en wie weet wordt jouw pareltje wel ANWB Camping van het Jaar 2025.

Ieder jaar reikt de ANWB prijzen uit aan de favoriete campings van Nederlandse kampeerders. Er zijn awards voor zowel Nederlandse als buitenlandse campings. Eerdere winnaars zijn onder meer de Nederlandse campings De Kleine Wolf en De Paal. Over de grens vielen Lago Idro Glamping Boutique (Italië) en Camping & Resort Sangulí Salou (Spanje) al eens in de prijzen.

Stemmen op de Camping van het Jaar 2025

Ken jij een camping in binnen- of buitenland die zo fijn is dat hij wat jou betreft de Camping van het Jaar 2025 mag worden? Doe de campingeigenaar én je medekampeerders een plezier en geef dit door via onderstaande button. Dit kan nog tot en met 8 september 2024. Als je mazzel hebt zit er voor jou ook nog wat in, want onder de deelnemers verloot de ANWB acht complete sups t.w.v. van 389 euro per set. Een onafhankelijke internationale vakjury beoordeelt de tien meest genoemde campings en maakt de winnaars in januari 2025 bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!