Huren bij de Boer

Huren bij de Boer – (kampeer)vakantie op de boerderij

Martine van Kuler

Safaritenten, caravans, retrobusjes of pipowagens. Op het platteland zijn veel glampingaccommodaties te huur. Om deze onder de aandacht te brengen is SVR het initiatief Huren bij de Boer gestart.

Bij Stichting Vrije Recreatie (SVR) zijn veel boerencampings in zowel binnen- als buitenland aangesloten. Je kunt hier heerlijk met je eigen kampeermiddel genieten van de rust van het platteland. Wat veel mensen niet weten, is dat op veel van die campings unieke huuraccommodaties te vinden zijn. Zonde, meent SVR en lanceerde daarom Huren bij de Boer.

Landelijk genieten in luxe

Bij SVR is een aantal bedrijven aangesloten dat safaritenten verhuurt, waaronder Camping de Waterbuffelfarm, waar ongeveer 95 waterbuffels rondlopen in de nabijgelegen natuurgebieden, Savanneboerderij Verbaarum en Camping Tikvah.

Wil je alle accommodaties zien dan dien je wel donateur te worden van SVR. Dat kost een tientje per jaar, maar levert je ook 2,50 korting per nacht op. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!