Dit zijn de handigste tassen om mee te nemen naar de camping

Jos Mark

Ga je binnenkort met je gezin op vakantie naar de camping? Dan is de kans groot dat je ook regelmatig in het bos te vinden bent. De meeste campings liggen namelijk in een prachtig natuurgebied, waar het heerlijk is om een flink eind te gaan wandelen of fietsen. Omdat je natuurlijk onderweg ook wat wilt kunnen eten en drinken, is het verstandig om een goede rugzak mee te nemen.

Ook voor kinderen

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Het kopen van een rugzak voor een kind is namelijk niet alleen handig zodat ze zelf hun spulletjes mee kunnen nemen, maar voorkomt vaak ook een hoop gezeur. Helemaal wanneer je meerdere kinderen hebt, is het verstandiger om ze gewoon beide hun eigen rugzak met eten en drinken te hebben, weten we uit ervaring. Omdat er daarnaast nog veel meer tassen zijn die handig zijn voor op de camping, hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Rugzakken

We hebben het er al even over gehad, maar een goede rugzak is eigenlijk de belangrijkste tas die je bij je moet hebben. Met een rugzak heb je je handen vrij en kun je gemakkelijk alles meenemen wat je nodig hebt. Een goede rugzak moet voldoende ruimte hebben om je kleding, eten, drinken en andere benodigdheden op te bergen. Let ook op extra functies zoals zijvakken voor waterflessen en compressieriemen om de tas klein te houden wanneer deze niet volledig is gevuld. Kies voor een stijlvolle rugzak met ergonomische schouderbanden voor maximaal comfort tijdens het dragen.

Kleine tasjes

Een rugzak is ideaal voor wanneer je een eind gaat wandelen of even de stad in gaat voor wat boodschappen. Maar wat dacht je van een chique tas voor de avonden, bijvoorbeeld wanneer je ergens met zijn allen een hapje gaat eten? Zo is een jacquemus tas een prachtig model. Deze tassen van het Franse merk kenmerken zich vaak door het wat gewaagde ontwerp, maar dat maakt ze juist ook zo leuk en populair. Uiteraard zijn er nog veel meer handige kleine tasjes, zoals een heuptas of crossbody tas. Vooral de heuptas doet het goed bij de echte kampeerders. Je kunt je voorstellen dat wanneer je alleen een zwembroek of bikini draagt, het handig is om een tasje te hebben voor je belangrijke spullen zoals je telefoon, maar daarnaast wel je handen vrij hebt.

Koeltassen

Een van de belangrijkste dingen tijdens je vakantie op de camping is het lekker koel houden van je eten en drinken. Met een koeltas blijft alles fris en koud, zelfs op warme dagen. Kies voor een koeltas met voldoende isolatie en stevige ritsen om ervoor te zorgen dat de kou binnen blijft. Een externe zak kan handig zijn om snacks en andere kleine items op te bergen. Let ook op draagbaarheid, zoals een verstelbare schouderriem of handgrepen, zodat je de tas gemakkelijk meenemen naar je picknickplek. Juist dit is wat kamperen zo leuk maakt. Want je bepaalt helemaal zelf in welke mate je kiest voor luxe of juist niet.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.