Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Haast je! Met korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024

Martine van Kuler

De zomervakantie is in volle gang, maar misschien denk je alweer na over je volgende bestemming, wil je graag een nieuw kampeermiddel aanschaffen of heb je nog wat kampeerspullen nodig. In alle gevallen ben je op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024 aan het juiste adres. De beurs vindt dit jaar plaats van 2 t/m 6 oktober. Als je nú Early Bird-tickets koopt krijg je een mooie korting.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is een jaarlijks kampeerfeestje dat je als doorgewinterde kampeerder eigenlijk niet mag missen. Er staan caravans en campers in alle soorten en maten, tenten, daktenten, vouwagens, stoere tenttrailers en nog veel meer. Ben je op zoek naar accessoires om je kampeeruitrusting compleet te maken? Wil je een (elektrische) fiets testen? Ook dan ben je in Utrecht aan het juiste adres. En natuurlijk onthult de ANWB de winnaars van de Caravan en Camper van het Jaar. Vorig jaar kreeg de speciaal voor elektrische auto’s ontworpen Knaus Yaseo de onderscheiding bij de caravans. De Pilote Atlas A696 won de prijs voor de meest vernieuwende camper.

KCJ 2024 met kampeertheater en workshops

Naast kopen en oriënteren kun je op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024 ook gewoon genieten en sfeer opsnuiven. Naast livemuziek, zijn er eettentjes, workshops én presentaties. In het Kampeertheater geeft Koen van Dijk tips over na­tuur­fo­to­gra­fie en leer je meer over de natuur van tv-boswachter Arjen Postma. Ook zijn er sessies over wild­kam­pe­ren, duurzaam reizen en meer. En wil je een echte barbecue-master worden? Neem dan deel aan de workshops van NomadiQ. Ook aan kinderen is gedacht, want op zaterdag en zondag zijn de welbekende Fien & Teun aanwezig op de SVR-stand.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024 kan je allerlei kampeermiddelen bekijken.
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024 kan je allerlei kampeermiddelen bekijken.

Met korting naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024

Weet je zeker dat je dit kampeerfeestje niet wilt missen? Koop dan nu alvast je toegangskaarten. De Early Bird-tickets zijn namelijk vijf euro goedkoper dan de reguliere tickets. Voor 12 euro ben je binnen. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen voor een euro mee en tieners (13 t/m 17 jaar) betalen op woensdag, donderdag en vrijdag 7,25 en in het weekend 8 euro. Tickets bestellen kan via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!