Nodig voor 4 personen:
- 4 borrels? Schotse whisky
- een kan sterke koffie
- basterdsuiker
- gewone suiker
- een kwart liter slagroom
- een beetje cacaopoeder
- 4 vuurvaste glazen
- 4 desertlepels
Klop de slagroom met wat?suiker stijf.
Doe in ieder glas een?flinke lepel basterdsuiker.
Zet de whisky in een steelpannetje op hoog vuur, totdat de whisky begint te borrelen.
Nu snel?handelen! Steek de whisky in de pan in brand, let op de bovenkastjes van de keuken en op de afzuigkap! Verdeel de brandende whisky over de 4 glazen. Blus het?vuur in de glazen door koffie er op te schenken. Roer even goed in de glazen.
Doe nu op ieder glas een?flinke dot? slagroom. Schenk?met een zeefje watt cacaopoeder op de slagroom.
Drink het?zo heet mogelijk.? SMAKELIJK!