Campwerk levert innovatieve daktent van Dark Barracks

Martine van Kuler

De Koreaanse fabrikant Dark Barracks baarde vorig jaar opzien door 's werelds eerste daktent met vaste wanden op de markt te brengen. Sinds kort is de innovatieve daktent via Campwerk te koop en in oktober is hij ook nog eens te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

De daktent van Dark Barracks luidt een nieuwe generatie daktenten in, zo vertelt Michael Krämer, Managing Director van Campwerk. “De vaste wanden bieden ongeëvenaarde sterkte en comfort, waardoor de kampeerervaring naar een geheel nieuw niveau wordt getild en we meer nieuwe doelgroepen aanboren.”

Nederlandse primeur op de KCJ

De innovatieve daktent van Dark Barracks was eerder deze maand al te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) – van 2 tot en met 6 oktober in Utrecht – presenteert Campwerk de aanwinst voor het eerst aan het Nederlandse publiek. Neem er vooral een kijkje en vergeet ook niet de eerste hardcover daktent van Campwerk zelf te bewonderen. Deze daktent heet Good vibes en geloof ons, die krijg je er zeker van.

Het Daktentfestival op camping De Vledders Drenthe.
Het Daktentfestival op camping De Vledders Drenthe.

Daktentfestival op camping de Vledders

Ben je geïnteresseerd in kamperen met een daktent en wil je er nog vóór de KCJ meer over weten? Kom dan volgend weekend naar de gratis bezoekersmiddag van het Daktentfestival. Er vinden verschillende demonstraties plaats en je ontdekt waaraan een auto moet voldoen om een daktent te kunnen dragen. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!