Reda tenten

Reda presenteert unieke luifeltent op KCJ

Martine van Kuler

Een luifeltent die geschikt is voor zowel campers als caravans. Het is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Reda Tenten. De luifeltent Explore is vanaf woensdag te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. En dat is niet de enige noviteit die Reda in Utrecht laat zien.

Camper- en caravanbezitters met een Thule-cassetteluifel uit de 5000- of 6000-serie kunnen met de Explore in een handomdraai een beschutte kampeerplek creëren. De zijwanden van de luifeltent maak je vast met aluminium rafterstangen, en schuimstroken op de achter- en bovenzijde zorgen voor een optimale aansluiting van het dak met het kampeermiddel. De zijwanden zijn gemaakt hoogwaardige Europese materialen, waaronder Mehler Airtex en Ten Cate WR-18. Dit gecombineerd met 10mm spiraalritsen van YKK maakt de Explore geschikt voor jarenlang kampeerplezier. En wil je meer privacy, dan kun je met de extra voorwand ook nog eens een heuse voortent maken. Interesse? Bezoek dan zeker de stand van Reda op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Nog meer noviteiten

Natuurlijk komt het familiebedrijf niet alleen met de Explore naar Utrecht. Ook nieuwe wanddelen uit de Nomad-serie en de portaalwand van de Lucca-boogcaravanluifels zijn te zien. En Reda heeft voor 2025 nog meer in petto. Zo zijn de Lucca- en Lazise-modellen binnenkort te combineren met de nieuwe luxe Mocha-gordijnen in een stijlvolle mokkakleur. Zo ogen luifels en voortenten nóg stijlvoller.

Als je een Easyshade, Lucca 240/270, Lazise of Green 300 aanschaft, krijg je bovendien een exclusieve Reda Family Card. Hiermee krijg je nog eens drie jaar extra garantie, en profiteer je van de Priority Service en andere voordelen.

Reda portaalwand
Met de portaalwand creëer je een gezellig plekje onder je Lucca-boogluifel.
Reda portaalwand
Met de portaalwand creëer je een gezellig plekje onder je Lucca-boogluifel.

Reda op de KCJ

Meer informatie over de producten vind je via onderstaande button. Wil je de tenten en luifels van Reda live bekijken? Kom dan naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 2 t/m 6 oktober 2024 in Utrecht. De stand van Reda is 07.D090A.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!