Inspiratie opdoen? Vakantiebeurs, camperbeurs én kampeerbeurs!

Martine van Kuler

Maak je borst maar nat, want het is herfst. Donkere, natte dagen liggen in het verschiet. Gelukkig is er licht aan de horizon, want in januari vindt de Vakantiebeurs weer plaats. Hier kun je heerlijk inspiratie opdoen voor je volgende kampeervakantie. De goedkopere Early Bird-tickets zijn inmiddels in de verkoop. Ook eerder zijn er leuke beurzen te bezoeken.

Misschien denk je: wat heeft de Vakantiebeurs mij als kampeerder te bieden? Nou genoeg, want naast de exotische vliegbestemmingen zijn er veel Europese landen én campings vertegenwoordigd. Zoek je een camping waar je met je eigen kampeermiddel terechtkunt? Of juist een waar je een bijzondere accommodatie kunt huren? Of wil je met een camper door Canada trekken en ben je benieuwd hoe je dat aan moet pakken? Kom naar Vakantiebeurs en laat je inspireren.

Vakantiebeurs 2025 voor vroege vogels

De Vakantiebeurs 2025 vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2025 in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt er dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur terecht en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 19.00 uur.

Weet jij zeker dat je in de donkere januarimaand wel een portie vakantievoorpret kunt gebruiken? Koop dan nu alvast je tickets. Dat kan via onderstaande button. Een dagticket voor volwassenen kost aan de deur 16,75 euro. Als je je kaartje online koopt, betaal je 14,75 euro en als je dat nu alvast doet ben je spekkoper, want een Early Bird-ticket kost 13,75 euro.

Nóg meer vakantieplezier

Vind je beurzen leuk, maar is de Vakantiebeurs nog een beetje te ver weg? Snappen we! Gelukkig is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs veel dichterbij. Dit jaarlijkse kampeerfeestje vindt plaats van 2 t/m 6 oktober.

Is dat je nóg te ver weg? Dan kun je van 20 t/m 22 september terecht op de Camperbeurs Hardenberg, het grootste camperevenement van Nederland. Ook dit jaar verzamelen ruim 130 deelnemers zich weer in de Evenementenhal Hardenberg in Overijssel. Klik op de button hieronder en je leest er alles over.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!